Prehransko svetovanja za hormonsko neravnovesje

1. Prvo srečanje

Na prvem srečanju (v živo ali virtualno) pregledava tvoje zdravstveno stanje in zgodovino bolezni, prehranski status, prebavni status in pregledava obstoječi življenjski stil (gibanje, spanje ...). 

Tako ugotovim glavne razloge za pojav bolezni in sprožilce simptomov ter pripravim akcijski načrt. Na prvem srečanju določiva cilje najinega svetovanja, ki jih bova skupaj uresničevala(i).

 

2. Drugo srečanje

Na  drugem srečanju ti predstavim akcijski načrt, ki opredeljuje katero hrano bova odstranila(i) iz tvoje prehrane in glavne vnetne dejavnike, ki pri tebi povzročajo simptome. 

Pri oblikovanju načrta delava skupaj, upoštevava tvoje želje, cilje in življenjski stil. Le tako lahko narediva načrt, ki bo prilagojen samo tebi in se bo razvijal skupaj s tabo. 

 

Akcijski načrt, ki ga prejmeš v sklopu srečanj, vsebuje:

  • zdravstveno časovnico, ki vsebuje razlage povezav tvojih življenjskih dogodkov s simptomi;
  • pregled in komentar izvidov (če jih imaš);
  • komentar dosedanjega prehranjevanja in predloge za izboljšavo;
  • navodila za nadaljnje korake, ki bodo izboljšali tvoje zdravstveno stanje in poglobljena pojasnila korakov;
  • svetovanje glede prehranskih dodatkov, če bodo ti potrebni;
  • 2 praktična primer jedilnika in 2 paketa receptov, ki bodo uredili tvojo prehrano in izboljšali kakovost življenja;
  • izobraževalne vsebine v obliki e-knjige o tvojem zdravstvenem stanju, načinu prehranjevanje, uporabi živil in prehranskih dodatkov ter dodatnih pomembnih tematik, ki se bodo pojavile med svetovanjem;
  • priporočila in nasvete tudi iz drugih področji življenjskega stila (dihanje, spanje, gibanje, čuječnosti, aktivacija vagus živca)

 

3. Tretje in četrto srečanje 

Preveriva tvoj napredek in razmisliva, ali na katerem področju potrebuješ dodatno podporo. Prav tako pogledava, kakšne ovire so se pojavile in po potrebi prilagodiva program (nov način prehranjevanja, prehranski dodatki in njihova doziranja).

 

4. Peto srečanje

Na zadnjem srečanju preveriva napredek, ki si ga naredil(a) od prvega srečanja in na podlagi tega oblikujem prihodnja priporočila.Najino skupno delo bom zasnovala tako, da si povrneš svoje zdravje in živiš življenje, kot si ga želiš.

Piši mi

Razmišljaš o izboljšanju počutja, telesa, odnosa s hrano, presnove in posledično tvojega življenja?


Vabim te, da se naročiš na 30-minutni brezplačni pogovor, kjer bom spoznala tvojo zgodbo, tvoje trenutno stanje in s tabo oblikovala nadaljnje korake do zdravja.