Kako poteka svetovanje?

 

Najino skupno pot začneva s 30-minutnim brezplačnim pogovorom, kjer spoznam tvojo zgodbo, tvoje trenutno stanje in s tabo oblikujem nadaljnje korake do zdravja. 

Brez skrbi, začetni pogovor ni obvezujoč. Želim izvedeti le, kaj te teži in kako ti lahko pomagam na tvoji poti do zdravja. 

Če se odločiš za mojo podporo, se bova pogovorila(i), kateri izmed mojih programov bo najbolj ustrezal tebi in tvojim potrebam.


 

Kaj boš prejel(a) v mojih programih:

 

Poglobljen pregled trenutnega zdravstvenega stanja, ki temelji na obsežnem vprašalniku in dnevniku tvojih življenjskih navad. S tem ugotovim glavne razloge za pojav bolezni in sprožilce simptomov ter pripravim akcijski načrt. 

  • Vprašalnik izpolniva na prvem najinem srečanju in obsega vsa pomembna področja tvojega življenja: zgodovine, zdravstvenih skrbi in tveganji, prehranskega, prebavnega, zdravstvenega in mentalnega statusa, življenjskega stila ter spalnih navad. 
  • Dnevnik življenjskih navad v začetku najinega sodelovanja izpolniš sam(a) in zajema tvojo prehrano, spanje, aktivnosti, počutje ter blato. 
  • Pregled in interpretacija izvidov.

 

Akcijski načrt, v katerem določiva kratkoročne in dolgoročne cilje najinega sodelovanja. Pri oblikovanju načrta delava skupaj, upoštevava tvoje želje, cilje in življenjski stil. Le tako lahko narediva načrt, ki bo prilagojen samo tebi in se bo razvijal skupaj s tabo. 

Načrt vsebuje:

  • Zdravstveno časovnico, ki zajema razlage povezav tvojih življenjskih dogodkov s simptomi.
  • Navodila za nadaljnje korake in pojasnila teh korakov, ki bodo izboljšali tvoje zdravstveno stanje.
  • Praktičen primer jedilnika in okusne ter zdrave recepte, ki bodo uredili tvojo prehrano in izboljšali kakovost življenja.


Neprestano podporo in spremljanje napredka. V začetku najinega sodelovanja določiva število srečanj, kjer pregledava trenutno stanje, napredek in možne ovire ter po potrebi prilagodiva program. Ker se zavedam, da je sprememba življenjskega stila težka in zahtevna odločitev, si med samim procesom deležen(s) stalne podpore preko elektronske pošte in telefona.

NAZAJ na prvo stran >>


Tvoje počutje in zdravje ne vplivata samo nate, ampak tudi na tvoje bližnje. Postavi se na prvo mesto in zaživi življenje kot si ga želiš!

Piši mi

Razmišljaš o izboljšanju počutja, telesa, odnosa s hrano, presnove in posledično tvojega življenja?

 

Vabim te, da se naročiš na 30-minutni brezplačni pogovor, kjer bom spoznala tvojo zgodbo, tvoje trenutno stanje in s tabo oblikovala nadaljnje korake do zdravja.