Hujšanje prehransko svetovanje

1. Prvo srečanje

Na prvem srečanju (v živo ali virtualno) poglobljeno pregledava tvoje zdravstveno stanje in zgodovino bolezni, prehranski status, prebavni status in pregledava obstoječi življenjski stil (gibanje, spanje ...). 

 

2. Drugo srečanje

Na drugem srečanju ti predstavim akcijski načrt, prav tako pa določiva kratkoročne in dolgoročne cilje. 

Pri oblikovanju načrta delava skupaj, upoštevava tvoje želje, cilje in življenjski stil. Le tako lahko narediva načrt, ki bo prilagojen samo tebi in se bo razvijal skupaj s tabo. 

 

Akcijski načrt, ki ga prejmeš v sklopu srečanj, vsebuje:

  • Pregled in komentar dosedanjega načina prehranjevanja ter priporočila za izboljšave.
  • 6x jedilnik in recepti, ki ti bodo olajšali začetne "krče", organizacijo jedilnika in te pripeljali do želenega cilja. Recepti so okusni in so oblikovani tako, da ne vzbujajo občutka odpovedovanja. 
  • Redne meritve z impedančno tehtnico za natančno spremljanje napredka.
  • Izobraževalne vsebine o zdravem načinu prehranjevanja in uporabi živil v obliki e-knjige. 
  • Svetovanje o prehranskih dodatkih, če je to potrebno.  
  • Priporočila in nasvete tudi iz drugih področji življenjskega stila (dihanje, spanje, gibanje, čuječnosti, aktivacija vagus živca).

 

3. Tretje do osmo srečanje 

Preveriva tvoj napredek in razmisliva, ali na katerem področju potrebuješ dodatno podporo. Prav tako pogledava, kakšne ovire so se pojavile in po potrebi prilagodiva program (nov način prehranjevanja, prehranski dodatki in njihova doziranja).


Moj program je pomagal že številnim, da so spet začeli uživati v hrani in dolgoročno preoblikovali svoje prehranjevalne navade. Pri mojem svetovanju ne boš podvržen(a) nezdravim dietam in hitrim rešitvam, ampak bova skupaj delala(i) k spreminjanju tvojih starih, slabih navad in ustvarjanju novih, zdravih. 

Piši mi

Razmišljaš o izboljšanju počutja, telesa, odnosa s hrano, presnove in posledično tvojega življenja?

Vabim te, da se naročiš na 30-minutni brezplačni pogovor, kjer bom spoznala tvojo zgodbo, tvoje trenutno stanje in s tabo oblikovala nadaljnje korake do zdravja.